Tentang Penulis

by - January 26, 2017


Hai, saya Brigett Rusx pengedar sah Shaklee Malaysia dan Founder kepada team Briell sejak 2013.

Kami sekeluarga sudah lebih 5 tahun menjadi pengguna produk Shaklee. Selepas 2 tahun hanya menjadi pengguna produk Shaklee, saya mengambil keputusan untuk memulakan bisnes Shaklee.

Saya memulakan bisnes Shaklee disebabkan saya tidak mahu hanya kami sekeluarga saja yang menikmati kesan positif daripada produk Shaklee. Tidak sangka pula dengan hanya berkongsi kebaikan produk Shaklee saya mampu menikmati cash bonus 4-5 angka setiap bulan dan dapat percutian percuma dari Shaklee setiap tahun.Saya berpuas hati sangat dengan bisnes Shaklee, sebab bukan saya saja yang dapat mengubah hidup sendiri.. malah saya juga berjaya mengubah hidup orang-orang sekeliling saya. Termasuklah keluarga saya sendiri dan ahli team Brielle. Tidak kira dari segi kesihatan mahupun lifestyle mereka.

Saya menceburi bidang ini untuk jangka masa panjang (selama-lamanya), oleh itu jika anda menjadi sebahagian daripada keluarga Brielle, anda tidak perlu risau jika saya hilang secara tiba-tiba kerana perkara ini pasti tidak akan berlaku.

Untuk mengetahui diri saya lebih dekat lagi, anda boleh melawat Facebook dan Instagram saya. Nice to meet you.


Luv,
Brigett Rusx.
Founder Brielle.
Master Coordinator Malaysia.
Pengedar Sah Shaklee No.1 Malaysia.

You May Also Like

0 comments