Artis Sabahan Donny Reyn Tampil Buat Pengakuan Tentang Syarikat Jualan Langsung Selepas Kulit Mukanya..

by - June 25, 2017


Pada 16 Jun lalu, penyanyi lagu Cinta Sabun Mandi yang berasal dari Sabah ini telah post satu status tentang sebuah syarikat jual makanan tambahan di Facebook. Status itu mempunyai 1.8k likes dan 1430 shares telah menjadikan status beliau viral di media social. Dalam status itu, beliau telah meluahkan perasaan tentang perubahan kulit wajahnya selepas mengamalkan produk dari syarikat ini.

Beliau menunjukkan nada keras dalam ayat pertama statusnya dengan menunjukkan seperti beliau ingin memberikan amaran kepada syarikat jualan langsung iaitu syarikat Shaklee. Pada 29.11.2016, beliau menghidap masalah chicken pox atau lebih dikenali di Sabah sebagai cacar air. Rakan-rakan beliau telah mencadangkan agar mengambil produk kesihatan untuk masalah chicken pox beliau. Produk yang pertama dicadangkan adalah produk Shaklee. Oleh sebab Shaklee merupakan syarikat MLM, beliau tidak lari daripada memberi respond negatif kepada syarikat tersebut. Atas dasar terpaksa, beliau mula mengamalkan ESP dan Vitamin C.

Selepas seminggu, beliau rasa perubahan pada kulit muka beliau. Proses penyembuhan lebih cepat walaupun doktor kata parut chicken pox yang meninggalkan lubang dalam itu susah dan mengambil masa yang lama untuk sembuh kerana kulit orang dewasa bukan seperti kulit bayi yang masih kaya dengan kolagen. Tetapi selepas mengamalkan ESP dan Vitamin C, chicken pox beliau cepat kering dan mengecut. Selepas sebulan mengamalkan ESP dan Vitamin C, chicken pox beliau sembuh sepenuhnya dan langsung tiada kesan parut.
"Apa yang terjadi memang luar biasa." - Donny Reny, Penyanyi Sabah.


Saya sangat berterima kasih kepada beliau kerana sudi berkongsi Shaklee Effect beliau di Facebook. Beliau makan Shaklee dan kongsikan kesan positif daripada produk Shaklee yang telah beliau alami. Semoga kita boleh kongsikan kepada semua orang kebaikan yang penyanyi Sabah ini telah alami. Doakan juga beliau dimurahkan rezeki. Jom support artis local!💪💪

Set Bajet Merawat Masalah Chicken Pox atau Cacar Air

Yup.. ESP dan Vitamin C yang Encik Donny amalkan itu cumalah set bajet. Baru set bajet tapi kesan sudah meletop top TOP! kan? Tidak rugi kita bagi peluang dengan set bajet ini untuk merawat masalah parut chicken pox atau cacar air.ESP Soy Protein Isolate Powder

ESP adalah protein yang berasaskan tumbuhan. Sangat berkualiti kerana soya yang digunakan tidak diubah genetiknya. Protein adalah yang mengukuhkan sel-sel tubuh badan kita.

Bila sel kita rosak, protein bertindak untuk memperbaiki sel dan sekaligus menghasilkan sel yang sihat untuk kesihatan kulit. Itu sebab bila kulit Donny rosak dan berparut yang disebabkan oleh chicken pox, protein yang didapati dari ESP membantu memperbaiki struktur sel kulit Donny. Itu sebab gambar Donny selepas amalkan ESP tu tiada parut langsung.

Sustained Released Vita-C Plus

Vitamin C yang Donny makan ini agak special sikit sebab Vitamin C ini ada sistem pelepasan berperingkat. Jadi tidaklah Vitamin C ini keluar sekaligus melalui air kencing selepas sejam. Vitamin C yang Encik Donny ambil ini boleh kekal selama 5 jam dalam badan kita.

Bila Vitamin C menyerap sepenuhnya ke dalam badan kita, maka Vitamin C membantu memperbaiki sel kulit. Amalkan setiap hari dan nikmati sel kulit yang tumbuh dengan sihat setiap hari juga. Vitamin C juga mempercepatkan penyembuhan luka. Itu sebab selepas sebulan amalkan Vitamin C ini, chicken pox yang dialami oleh Donny sudah sembuh tanpa meninggalkan parut.

Testimoni Mereka Yang Menggunakan Produk Shaklee Untuk Masalah Chicken Pox
Syukur Donny pilih Shaklee untuk ikhtiar masalah chicken pox atau cacar air yang ada pada kulit wajahnya. Boleh terus hubungi saya jika kamu juga mengalami masalah yang sama seperti Encik Donny. Saya sedia membantu.

Boleh juga baca post saya sebelum ini di "Cara Paling Senang Dan Berkesan Hilangkan Parut Chicken Pox Di Muka"

***

Konsultasi Merawat Chicken Pox atau Cacar Air,

Hubungi Brigett 012 889 5717 untuk konsultasi lanjut.

Saya berpengalaman menyusun jadual pemakanan bagi mereka yang ingin merawat chicken pox atau cacar air dengan lebih senang dan cepat serta servis tiptop hanya untuk pelanggan saya sahaja. *wink*

***

Shaklee Independent Distributor,
Brigett Rusxx -  SID 1089776
012 889 5717

Jika anda ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee boleh terus hubungi saya. Anda akan layak secret group dari kami untuk mengetahui bagaimana kami menjana income di Shaklee dengan mudahnya hanya dari rumah sahaja. Bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya mencapai pendapatan yang anda impikan.

Selepas pembelian, 
sila hubungi nombor di bawah untuk dapatkan jadual 
& cara makan vitamin serta konsultasi percuma.

You May Also Like

0 comments