Petua Hilangkan Parut Jerawat Dalam Masa 14 Hari

by - March 26, 2018

Siapa yang takut muka berlubang? Semua pun takut sebab bukan senang untuk hilangkan parut jerawat ni. Kalau masa kecil-kecil dulu muka berlubang ni mesti kena panggil muka kawah bulan. Tu part paling mengerikan bila orang mula bagi kita nama pelik-pelik. Haha! Kita tidak boleh biarkan parut jerawat ni bertapak lama-lama atas muka kita sebab bukan senang untuk hilangkan parut jerawat dan akhirnya ia menjadi jeragat.


Tapi jangan risau, dengan petua yang Brigett akan kongsikan kejap lagi pasti akan memberi anda harapan untuk masalah parut jerawat teruk ni.

Punca Parut Jerawat Susah Hilang


Kita tahu parut jerawat terjadi bila kita picit jerawat sehingga kulit muka kita menjadi luka dan akhirnya menjadi parut. Parut muka yang biasa kita lihat selepas mengalami masalah jerawat adalah parut yang mengalami kekurangan collagen dan tidak mampu menghasilkan tisu bagi memenuhi luka jerawat tersebut. Brigett ada kongsikan jenis-jenis parut jerawat dalam entri ini "3 Jenis Parut Yang Anda Perlu Tahu!".

petua-hilangkan-parut-jerawat-dalam-masa-14-hari

Cara Menghilangkan Parut Jerawat Dalam Masa 14 Hari


Untuk mengatasi masalah parut jerawat ini, kita kena utamakan dalaman kita dulu tumbuh menghasilkan tisu baru pada bahagian parut jerawat. Collagen dalam badan mula berkurang bila kita berusia 25 tahun ke atas. Selain collagen, kita kena top up juga protein. Protein merupakan komponen utama sel kita. 

Protein bertindak seperti batu bata dan collagen pula bertindak seperti gam gajah untuk mengukuhkan lagi sel-sel batu bata protein. Oleh itu, kita kena top up collagen dan protein ini melalui pemakanan kita. Untuk kesan lebih cepat, boleh amalkan makanan tambahan yang sudah terbukti berkesan dan selamat untuk diamalkan untuk jangkamasa panjang.

Selain itu, kita juga boleh menggunakan set penjagaan kulit yang mampu mempercepatkan proses penyembuhan parut jerawat ini. Siapa sangka dengan menggunakan set penjagaan kulit ini, parut jerawat dapat dikurangkan dengan cepat hanya dalam masa 14 hari. Set penjagaan kulit YOUTH ini baru saja dibawa masuk ke Malaysia awal tahun 2018 dan mendapat sambutan yang sangat hebat. 2 kali Shaklee restock dalam bulan yang sama, 2 kali juga stock habis dalam tempoh kurang dari 72 jam.

Boleh dapatkan maklumat lanjut tentang set penjagaan kulit YOUTH dalam entri ini "Set Penjagaan Kulit YOUTH".

petua-hilangkan-parut-jerawat-dalam-masa-14-hari
Inilah kesan bila amalkan protein dan collagen secara konsisten.


Testimoni Pengguna Set Penjagaan Kulit YOUTH Untuk Masalah Parut Jerawat


petua-hilangkan-parut-jerawat-dalam-masa-14-hari
Lubang parut tu semakin berkurang!

petua-hilangkan-parut-jerawat-dalam-masa-14-hari
Kesan menggunakan set penjagaan kulit YOUTH secara konsisten selama 14 hari.

petua-hilangkan-parut-jerawat-dalam-masa-14-hari
Parut jerawat lama semakin berkurang!

petua-hilangkan-parut-jerawat-dalam-masa-14-hari
Tak lama lagi pipi akan jadi segebu pipi bayi.

petua-hilangkan-parut-jerawat-dalam-masa-14-hari
Dengan YOUTH tidak mustahil untuk hilangkan parut jerawat lama dalam tempoh kurang dari 30 hari.


Memang set penjagaan kulit YOUTH ini sangat berkesan untuk masalah kulit teruk terutamanya seperti parut jerawat lama ni. Parut jerawat lama yang sudah menetap atas muka kita selama bertahun, tapi dengan YOUTH kita boleh hilangkan parut jerawat ini kurang dari sebulan. Kuncinya kena pakailah set penjagaan kulit YOUTH ini secara konsisten barulah kesan pun nampak dan lebih cepat parut jerawat dapat dihilangkan. Tidak lama lagi pipi sudah boleh jadi macam kulit bayi. Inilah sebab YOUTH di panggil YOUTH is Hope.

Set penjagaan kulit terbaharu dari Shaklee yang boleh menjadikan kulit kita 10 tahun lebih muda!

Tunggu apa lagi? Jom pulihkan masalah parut jerawat yang sukar dihilangkan dari muka anda. Lebih cepat kita bertindak, lebih cepat parut jerawat tu boleh dihilangkan.

Untuk pembelian boleh hubungi saya di 012 889 5717 atau whatsapp terus ke http://brigettrusx.wasap.my atau klik link di bawah untuk pembelian menggunakan card credit/debit card.


Selepas pembelian sila hubungi saya 012 889 5717 untuk mendapatkan jadual makan untuk Set Kecantikan dan cara betul penggunaan skin care YOUTH.

You May Also Like

0 comments