Jamu Moden Bantu Cantikkan Kembali Tubuh Si Ibu

by - January 13, 2019

Hari ini sambil menyusukan si kecil dapat call dari seorang customer. Beliau terus minta COD Alfalfa Complex 2 botol di pekan. Tidak banyak soal lagi. Saya terus minta husband untuk hantarkan order customer. Tidak sampai 15 minit customer sudah terima order.


Customer order 2 botol terus. Syukur sangat-sangat semakin ramai yang memilih Shaklee sebagai makanan tambahan mereka. Produk berkesan memang high demand dan memang customer akan terus repeat order. Syukur Tuhan permudahkan segala urusan dan selalu hantarkan saya customer-customer yang tidak cerewet.

Kenapa customer terus ambil 2 botol Alfalfa? Alfalfa Complex ni memang hebat! Tu sebab customer terus ambil 2 botol!

Antara manfaat Alfalfa Complex Shaklee:

  • Merapatkan miss V
  • Mengawal kolestrol
  • Membantu mengurangkan berat badan
  • Mengurangkan paras gula dalam darah
  • Mengurangkan sakit sendi & otot
  • Mengurangkan simptom menopous
  • Mencantikkan kulit
  • Mengurangkan alahan/alergic
  • Bertindak sebagai pencuci darah kotor
  • Membantu dalam masalah sembelit
  • Menyingkirkan toksin dari badan
  • Mengurangkan risiko sakit jantung dan strok
  • Membantu banyakkan air susu untuk ibu breastfeeding

Saya sendiri pun makan Alfalfa Complex ni selepas melahirkan anak ketiga. Konsisten sampailah sekarang ni baby berusia 3 bulan lebih. Apa yang saya perasan, susu badan memang sangat meriah. Laki pula selalu cakap saya ni macam bukan baru melahirkan anak. Cergas sangat. Badan pula semakin montok bukan pula semakin menggeleber.. Puji suami. Siapalah tidak gembira bila suami puji kan?

Alfalfa Complex ni macam jamu juga. Jamu yang ada kajian saintifik. Kalau mau cari jamu yang ada sains disebaliknya, sesuailah amalkan Alfalfa. Macam mana badan tidak semakin montok, miss V pula ketat walaupun sudah beranak pinak.. hah inilah dia jamu moden. Dijamin selamat, Halal dan ada lulusan KKM.

Kalau nak juga badan montok macam anak dara, amalkanlah Alfalfa. Lagi cepat kita amalkan, lagi cepatlah dapat kesannya. Dapatkan Alfalfa Complex anda segera!

Bagaimana cara untuk dapatkan Alfalfa Complex Shaklee ini? 

1. Boleh hubungi saya di 012.889.5717
2. Klik link whatsapp ini www.wasap.my/60128895717/AlfalfaComplex.Blog
3. Klik link esell ini untuk membuat pembelian menggunakan debit/credit card


Luv,
Brigett Rusx
Pengedar Shaklee No.1 Malaysia
Coordinator Shaklee Malaysia

You May Also Like

0 comments